Είναι ντροπιαστικό για μια κυβέρνηση που διαφημίζει το ψηφιακό κράτος να θέτει σε λειτουργία ένα τέτοιο σύστημα το οποίο κόβει και δεν διευκολύνει τη δήλωση συμμετοχής κομμάτων και υποψηφίων. Στις 12 παρά διαπιστώνουμε πως δεν περνάει ο συνδυασμός, ότι ενώ πατάμε να εγκριθεί μας λένε διάφορα σφάλματα.

Και αναγκάστηκα και πήγα πετώντας σχεδόν στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα διάβημα, πήγα στο υπουργείο Εσωτερικών και πέρασα όλη τη νύχτα κάνοντας ενέργειες όπως και το χτεσινό πρωί. Δεν ήταν τεχνικό σφάλμα όπως λέγανε γιατί εάν ήταν αυτό θα είχε λυθεί. Τελικώς, με την παρέμβαση της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, που πρέπει να πω ότι είναι ευτύχημα που διορίστηκε γιατί είναι μια εγγύηση για τη Δημοκρατία, λύθηκε το ζήτημα».

Στη συνέχεια, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην Εύβοια «που είναι η πατρίδα μου και θέλω να τονίσω πως είναι ένας τόπος εγκαταλελειμμένος και θυματοποιήθηκε για την καταστροφική πυρκαγιά».

Τέλος, τόνισε πως τα έξι πανιά του καραβιού της Πλεύσης Ελευθερίας είναι Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, διαγραφή χρέους, διεκδίκηση γερμανικών οφειλών.

Πηγή: pagenews.gr