Ενημέρωση από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους

Η Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών, υπενθυμίζοντας πως η Επιτροπή γνωμοδότησε υπέρ του εμβολιασμού τους, με στόχο τόσο την προστασία τους, όσο και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

«Η νόσος ήταν και παραμένει ήπια χωρίς διαφορετική κλινική έκφραση με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο υπάρχουν κίνδυνοι», επισήμανε η κα Θεοδωρίδου.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και  από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν σήμερα Δευτέρα 13/12 είναι 3.841 και 709 διασωληνωμένοι και 96 θάνατοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr