Υπόθεση Φολέγανδρος: Προκαλεί ο δικηγόρος – Επιμένει να αποδίδει την γυναικοκτονία στην διπολική διαταρραχή του 30χρονου

Στο «αναμφισβήτητο δεδομένο της διάγνωσης εδώ και πολλά χρόνια σοβαρής ψυχασθένειας» επιμένει ο δικηγόρος του 30χρονου γυναικοκτόνου, Γιαννης Βλάχος, επιμένοντας να αποδίδει τα κίνητρα της δολοφονίας στην διαταραχη του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς για την υπόθεση «Φολέγανδρος»

«Έχει ανάγκη νοσηλείας, θεραπείας και παρακολούθησης» επιμένει ο δικηγόρος.

«Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε υπεύθυνα στοιχεία που δεν υφίστανται και δεν είναι καθόλου υπεύθυνη η στάση του ιατροδικαστή να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την έκθεση σου πριν ακόμα τα πάρουν υπόψιν του οι ανακριτικές αρχές η η υπεράσπιση» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υπόθεση Φολέγανδρος

Επικύνδυνες περιπτώσεις

«Έχω χαρτιά ότι το 2015 στο νοσοκομείο των Αγ. Αναργύρων βεβαιώθηκε ότι ο 30χρονος πάσχει από διπολική διαταραχή. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στα δεδομένα της κοινωνικής και ατομικής ζωής. Υπάρχουν οι ψυχασθενείς δίπλα μας, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι ψυχασθένειες δημιουργούν καταστάσεις επικίνδυνες και για τους ίδιους αλλά και για τρίτους» δήλωσε ο δικηγόρος.

«Δεν έχει νόημα να καταδικάζουμε συλλήβδην, όσο αποτρόπαιο και να είναι μια πράξη η οποία διαπράχθηκε, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι άρρωστο».

Όσον αφορά τις πληροφορίες περί απόπειρας αυτοκτονίας, ξεκαθαρίζει πως ο 30χρονος υπέστη ένα περιστατικό απώλειας συνείδησης το οποίο διαγνώστηκε από τον νευρολόγο γιατρό ως πτώση επιπέδου συνείδησης. Μια νοητική ασθένεια την οποία δεν προκάλεσε ο ίδιος, διεγνώσθη δημοσίως από γιατρό.

Η οποία, συνεχίζει, «σχετίζεται άμεσα με τον ισχυρισμό που ο ίδιος λέει ότι »θόλωσα δεν κατάλαβα που ήμουν ήταν όλα ένα πέπλο».

Την έδειρε και την πέταξε στη θάλασσα

Τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διεξήγαγε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας καταγράφουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η Γαρυφαλλιά. Η σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr