Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης ξέσπασε και έκανε ό, τι ήταν δυνατόν προκειμένου να πείσει τους πολίτες για το εμβόλιο, τονίζοντας πως η αγορά δεν θα ξανά κλείσει.

Ξέσπασε έντονα ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο αφορά το κομμάτι του εμβολιασμού  σε εκπομπή οπού ήταν καλεσμένος.

Το ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη έφερε το ζήτημα των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού που παραμένει στην επικαιρότητα. Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν καλεσμένος στο Kontra και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έκανε ό, τι ήταν δυνατόν προκειμένου να πείσει τους πολίτες για το εμβόλιο.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα πλέον την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι πολίτες που είναι ανεμβολίαστοι. «Το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης η οικονομία δεν πρόκειται να ξανακλείσει.

«Σας λέω, λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα. Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει θέλω να εμβολιαστώ, δεν θέλω. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο υπουργός.

Άδωνις Γεωργιάδης με μια ματιά

  • Γέννηση: 6 Νοεμβρίου 1972, Αθήνα
  • Εκπαίδευση: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1992)
  • Θητεία: Μέλος της Βουλής των Ελλήνων από το 2012
  • Σύζυγος: Ευγενία Μανωλίδου (νύμφ. 2009), Μαρία Φρονιμίδου (νύμφ. 1999–2001)
  • Παιδιά: Αθανάσιος – Περσέας Γεωργιάδης, Αλκαίος – Αναστάσιος Γεωργιάδης
  • Αδέρφια: Λεωνίδας Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr