Βουλή: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, για το νέο ΕΣΠΑ

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, για το νέο ΕΣΠΑ. Το νέο νομοσχέδιο ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής. Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στη Βουλή ήταν η κατεύθυνση των νέων κοινοτικών πόρων και οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που ως στόχο έχουν την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Κλείνοντας την συζήτηση, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απέρριψε τις κατηγορίες περί αδράνειας της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και ανοχής της απέναντι στα καρτέλ, ενώ κάλεσε τα κόμματα να δώσουν τη θετική ψήφο τους για να προχωρήσουν τα νέα αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ.

«Το να λέτε ως καραμέλα ότι υπηρετούμε τα καρτέλ είναι και ψευδές και άδικο. Είναι προφανές ότι αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Η δική μας παράταξη παραμένει βαθιά λαϊκή παράταξη στον μέσο Έλληνα και παραμένει δίπλα του. Ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει όλους όταν έρθει η ώρα των εκλογών. Και θα κρίνει εξαιρετικά δίκαια γιατί μπορεί να αναγνωρίσει ποιος δουλεύει και ποιος είναι δίκαιος. Γιατί η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν θα μας βγει σε καλό. Δεν μας βγήκε σε καλό στο παρελθόν. Η πλειοδοσία και μοιραία είναι και πολύ επικίνδυνη μπορεί να αποβεί σε όλους εμάς», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr