Βοτανικός: Με νέα ρύθμιση το υπουργείο Ανάπτυξης προβλέπει πως για 49 χρόνια το 15% των εσόδων θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για το γήπεδο στο Βοτανικό.

Με νέα ρύθμιση το υπουργείο Ανάπτυξης προβλέπει πως για 49 χρόνια το 15% των εσόδων θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για το γήπεδο στο Βοτανικό. Το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού όχι για 15 αλλά για 49 έτη από την έναρξη της παραχώρησης για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Η παραπάνω ρύθμιση θα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων ως τροπολογία στο άρθρο 60 του ν. 4809/21.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης

Ως προς την διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό, η Κυβέρνηση αποφάσισε και σε νεότερη ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων ως τροπολογία στο άρθρο 60 του ν. 4809/21, το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του γηπέδου θα καταβάλλεται στο σωματείο του Παναθηναϊκού, όχι για 15 αλλά για 49 έτη από την έναρξη της παραχώρησης για την εξυπηρέτηση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Η Κυβέρνηση εμπράκτως αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για να ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και να πραγματοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Τι γράφει σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr