Βόλος: Σουβλατζίδικο δίνει δώρο rapid test με κάθε παραγγελία άνω των 20 ευρώ, μάλιστα, επισημαίνει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι και την προσεχή Κυριακή.

Μια καινοτόμα ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικου στον Βόλο δίνοντας δώρο rapid test με παραγγελία άνω των 20 ευρώ. Όπως γράφει το magnesianews.gr με αυτήν την κίνηση, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ελπίζουν ότι θα προσελκύσουν τους ανεμβολίαστους πελάτες τους και θα αυξήσουν τον τζίρο τους. Η επιχείρηση, ενημερώνει τους καταναλωτές, με ανάρτηση στο Facebook. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι και την προσεχή Κυριακή. Ο Βόλος πάντα πρωτοποριακός και πρωτότυπος  με έξυπνες ιδέες για όλους τους πολίτες.

Η ανάρτηση της επιχείρησης λέει χαρακτηρηστικά:

Το συγκεκριμένο κατάστημα «όπως πάντα πρωτοτυπεί έτσι κ τώρα με μια μεγάλη προσφορά λόγο της συγκυρίας: Σε παραγγελία άνω των 20€ δώρο ένα RAPID TEST σε συνεργαζόμενο φαρμακείο, όπου η διεύθυνσή του θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής με σφραγίδα του καταστήματος μας ώστε να πάτε να το κάνετε Δωρεάν!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι κ την Κυριακή!!!»

Βόλος

Σύλληψη 20χρονου υπευθύνου και δύο μήνες αφαίρεση της άδειας καταστήματος

Λουκέτο για εξήντα μέρες σε καφέ – μπαρ στη συνοικία Παλαιών στο Βόλο, έβαλε η Αστυνομία, λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Την ίδια στιγμή που ο Νομός Μαγνησίας έχει 192 κρούσματα και ο Βόλος βουλιάζει από τις νέες λοιμώξεις υπάρχουν καταστηματάρχες που δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα.

Σήμερα 19 Νοεμβρίου  1.20 τα ξημερώματα, συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος  Βόλου ένας 20χρονος προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 30χρονου Βούλγαρου, καθώς καθ’ υπέρβαση του ποσοστού πληρότητας στην επιχείρηση, εξυπηρετούσε 33 αντί 18 πελάτες, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία αλλά και την διασπορά του ιού.

Βόλος

Λόγω του ότι η επιχείρηση είναι υπότροπη σε παραβάσεις (είναι η Τρίτη παράβαση που βεβαιώθηκε), αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας για εξήντα ημέρες. Δηλαδή για δύο μήνες θα μπει λουκέτο στο καφέ- μπαρ που ανήκει στον 30χρονο Βούλγαρο.
Ο νόμιμος εκπρόσωπος του καταστήματος αναζητείται από την αστυνομία στα όρια του αυτοφώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr