Με βαλλίστρα δολοφόνησαν τον Βλαντίμιρ Μαρούγκοφ μασκοφόροι μέσα στην έπαυλή του στη Ρωσία. Ο εκλιπών ήταν γνωστός ως ο «βασιλιάς των λουκάνικων» στη χώρα. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες εισέβαλαν τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα στο εξοχικό του Ρώσου μεγιστάνα στα περίχωρα της Μόσχας, έδεσαν τον ίδιο και την σύζυγό του και αφού του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι του τον σκότωσαν με τη βαλλίστρα που είχαν μαζί τους.

Η σύζυγος του Μαρούγκοφ κατάφερε να απελευθερωθεί και να διαφύγει. Ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός, όπως ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας, οι αρμοδιότητες της οποίες είναι παρόμοιες με του αμερικανικού FBI. Η Ανακριτική Επιτροπή δεν αναφέρει το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα στην ανακοίνωση της, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο REN TV και άλλα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, ιδιοκτήτη των αλλαντοβιομηχανιών «Λουκάνικα Οζιόρσκι» και «Αυτοκρατορία του Κρέατος».

Βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας

Ο Μαρουγκόφ ήταν επίσης ιδιοκτήτης των εταιρειών «Stroi-proekt» και «CK-Teploset». Οι άνδρες της Ανακριτικής Επιτροπής βρήκαν το φονικό όπλο, μια βαλλίστρα και εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, σ’ ένα χωριό στα περίχωρα της πόλης Ίστρα, μιας πόλης που βρίσκεται δυτικά της Μόσχας, όπου οι εύποροι Ρώσοι έχουν τα εξοχικά τους, τις γνωστές ντάτσες στις οποίες περνούν τα Σαββατοκύριακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr