Τζούλη Αγοράκη: Ανάρτησε ένα εκτενές κείμενο για την τυχαία συνάντηση με τον Αντώνη Κανάκη που είχε σε τραπέζι στη Θεσσαλονίκη.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους Ράδιο Αρβύλα, μετά τις ανατριχιαστικές καταγγελίες που έχουν κάνει πρώην σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σε ένα εκτενές κείμενο η δημοσιογράφος Τζούλη Αγοράκη, με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα – Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα», εξομολογείται  τι συνέβη όταν βρέθηκε για δείπνο στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη.

Τζούλη Αγοράκη

Το κείμενο της Τζούλη Αγοράκη για τον Αντώνη Κανάκη:

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι. Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία.

Τζούλη Αγοράκη

«Αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική»

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr