ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [28/11/2021]: Δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς αφού πραγματοποιήθηκε και η αποψινή κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Κυριακή 28/11/2021 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 28-11-2021 (αριθμός κλήρωσης 2359), οι τυχεροί αριθμοί είναι και 6, 24, 29, 36, 44 τζόκερ ο αριθμός 1.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [28/11/2021]: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Ακόμη, οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζάκποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα, τίποτα άλλο!

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ: Ο διαδραστικός χάρτης

Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ μπορείτε κανείς να δει τον διαδραστικό χάρτη νικητών του ΤΖΟΚΕΡ και να ανακαλύψει τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν βρεθεί οι υπερτυχεροί του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr