Τσίπρας για Παπούλια: Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Στο μήνυμά του ο κ. Τσίπρας εξήρε την προσωπικότητα του κ. Παπούλια λέγοντας ότι ήταν ο πολιτικός και Πρόεδρος «που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό».

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

«Βαθιά δημοκρατικός, άνθρωπος του μέτρου, αλλά και της πράξης, ο Κάρολος Παπούλιας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αφοσίωσή του στην πατρίδα, το λαό, την ελευθερία και τη δημοκρατία, καθορίζει τη ζωή του, από τα μαθητικά χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και τον αγώνα κατά της Χούντας, μέχρι την ανάδειξή του στο ύπατο θεσμικό αξίωμα της χώρας. Τίμησε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το ήθος, τον ανθρωπισμό, την προσήλωση στο διάλογο και τους θεσμούς, και το σεμνό ενωτικό του παράδειγμα. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και συγκίνηση ως τον πολιτικό και τον Πρόεδρο που ταύτισε το εθνικό με το αληθινό».

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr