Τσακαλώτος: «Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα».

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με αν ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τσακαλώτος  έχει κάνει και τα τρία εμβόλια έναντι του κορωνοϊού, έχει ελαφρά συμπτώματα της νόσου, ενώ έκανε λόγο με ιδιαίτερο τρόπο για την σημερινή απουσία του από τη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Τσακαλώτος

Αναλυτικότερα η ανάρτησή του στα social media:

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα.
Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία.

Αυτο που δεν μπορώ να αντέξω είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…

Θα πρέπει να παρακολουθήσω το επόμενο επεισόδιο του έπους από το σπίτι.

Να είστε όλοι και όλες καλά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr