Τροχαίο στην παραλιακή: Φορτηγό παρέσυρε κολώνα. Προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Κυκλοφοριακό χάος στην Παραλιακή, μετά από τροχαίο, με το μποτιλιάρισμα να είναι μεγάλο και την κίνηση να δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Αιτία της κυκλοφοριακής συμφόρησης αποτελεί ένα τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου, όταν φορτηγό «καρφώθηκε» πάνω σε κολώνα.

Ο οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες ακόμα, έχασε τον έλεγχο και το όχημα του τέθηκε εκτός πορείας παρασέρνοντας μια κολώνα με αποτέλεσμα να βρεθεί κοντά στις γραμμές του τραμ.

Από το τροχαίο, ευτυχώς, δεν υπάρχουν τραυματίες. Σύμφωνα με την Τροχαία, μετά την πρόσκρουση του φορτηγού η κολώνα έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα.

Όπως φαίνεται στον χάρτη η κίνηση στο ρεύμα προς Γλυφάδα στην παραλιακή ξεκινά σχεδόν από το ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Κηφισού. Η κίνηση έχει «χτυπήσει» και την κάθοδο στη Λεωφόρο Συγγρού, ενώ οι οδηγοί βλέπουν μήνυμα ότι υπάρχουν ακινητοποιημένα οχήματα στους φωτεινούς πίνακες ενημέρωσης.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Δείτε τον χάρτη της Google με την κίνηση τώρα στην Παραλιακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr