Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πατέρας του 28χρονου, στον οποίο άνηκε το όπλο

Άφαντος παραμένει ένας 28χρονος Ρομά, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης των πυροβολισμών στο Ζεφύρι που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πατέρας του 28χρονου, στον οποίο άνηκε το όπλο, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα ίχνη του δράστη, ο οποίος αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκε.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά της 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2)όταν ο 28χρονος άρχισε να πυροβολεί κατά του σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Το μικρό κορίτσι έπαιζε λίγα μέτρα πιο πέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα από σφαίρα στο μηρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν αφορά δύο οικογένειες που έχουν μεταξύ τους διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάστιγα οι «αδέσποτες» σφαίρες στη δυτική Αττική

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πιο τραγικό που έχει σημειωθεί στη δυτική Αττική ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι το 2017.

Το παιδί 5χρονο κορίτσι μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: pagenews.gr