Τράπερ με όπλα: Ο 26χρονος προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, καθώς ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα.

Ο γνωστός τράπερ που φωτογραφιζόταν με όπλα προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ο 26χρονος ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Την Δευτέρα, κυκλοφόρησαν νέες εικόνες – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται πασίγνωστος τράπερ, με μεγάλες επιτυχίες και χιλιάδες ακολούθους, να ποζάρει με 3 πιστόλια στη μέση. Μάλιστα, το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9αρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

Οι εικόνες που ανέβασε ο 26χρονος

Τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο δημοσιεύσει το lawanorder.gr, όπου φαίνεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, να ποζάρει επιδεικτικά μέσα σε κλαμπ, παρουσία δεκάδων όπως φαίνεται ατόμων γύρω του, έχοντας τρία τα όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.

Η εικόνα προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για τον γνωστό καλλιτέχνη με κυριότερο, αν έχει νόμιμη άδεια κατοχής των όπλων, αλλά και για ποιον λόγο κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο επιδεικνύοντάς τα και πολύ περισσότερο, αναρτώντας τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο σύντομης διάρκειας που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πως έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του, καθώς το διέγραψε λίγο αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr