Τραγωδία στην Κρήτη: O ηλικιωμένος άνδρας μπροστά στα μάτια της γυναίκας του έπεσε στο κενό.

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Χανίων, στην Κρήτη όταν ηλικιωμένος ασθενής που νοσηλευόταν στην Ουρολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, πήδηξε στο κενό από το παράθυρο του θαλάμου του δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο ηλικιωμένος άνδρας μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του από την Ουκρανία, ανέβηκε στην καρέκλα – πριν προφτάσει εκείνη να αντιδράσει – και έπεσε στο κενό από το παράθυρο του δωματίου του.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ανήλικη επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Μια απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στα Χανιά την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα κορίτσι 15,5 ετών, εξομολογήθηκε στην διαδικτυακή επικοινωνία με την παρέα της ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα είχε στην κατοχή της και ήπιε μερικά χάπια Xanax, ηρεμιστικά που χορηγούνται αυστηρά μόνο από γιατρό, προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της. Μια φίλη της θορυβήθηκε και ενημέρωσε τους γονείς της, την αστυνομία και τη μητέρα της κοπέλας. Τελικά το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων έχοντας τις αισθήσεις της, όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και εισήχθη για παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr