Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram αναμένεται να τοποθετηθεί για τα έως τώρα αποτελέσματα ο Σινάν Ογκάν, ο οποίος έχει έρθει τρίτος στην κούρσα, διατηρώντας μέχρι αυτήν την ώρα ένα ποσοστό 5,3%.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram αναμένεται να τοποθετηθεί για τα έως τώρα αποτελέσματα ο Σινάν Ογκάν, ο οποίος έχει έρθει τρίτος στην κούρσα, διατηρώντας μέχρι αυτήν την ώρα ένα ποσοστό 5,3%. «Θα εξετάσω τις επιλογές» τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανοίξει τα χαρτιά του, ενόψει του δεύτερου γύρου.

Κάθε αποτέλεσμα θα είναι καλό για το έθνος μας!», κατέληξε ο Σινάν Ογάν, ο πολιτικός που με το ποσοστό 5,3% που κατέλαβε η υποψηφιότητά του αποκτά ρυθμιστικό ρόλο στον αναμενόμενο για τις 28 Μαϊου δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Με νέο μήνυμά του παρενέβη στο Twitter, o Σινάν Ογάν, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην εκλογική κούρσα των Τουρκικών Προεδρικών εκλογών, αποκτώντας ως εκ τούτου ρόλο ρυθμιστή.

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλα τα κόμματα εδώ. Κανένα κόμμα να μην προσπαθήσει να κάνει «πειρατικό» λόγο από το μπαλκόνι, μετατρέποντας τις εκλογές σε τετελεσμένο γεγονός. Να ανοίξουν όλες οι κάλπες και το αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα». «Κανείς να μην αναστατώνει την κοινωνία. Δεν έχει δικαίωμα», κατέληξε ο Ογάν.

Μήνυμα Ερντογάν: Προσπάθησαν να σφετεριστούν την εθνική βούληση

Το γεγονός ότι οι εκλογές της 14ης Μαΐου διεξήχθησαν με τη μορφή μιας μεγάλης γιορτής δημοκρατίας με ειρήνη και ησυχία είναι έκφραση της δημοκρατικής ωριμότητας της Τουρκίας μας.

Ενώ οι εκλογές διεξήχθησαν σε τόσο θετικό και δημοκρατικό κλίμα και η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, η προσπάθεια να ανακοινωθούν βιαστικά αποτελέσματα σημαίνει σφετερισμός της εθνικής βούλησης.

Είμαστε ικανοποιημένοι που η εύνοια του έθνους μας αντικατοπτρίζεται στη συνεχιζόμενη καταμέτρηση ψήφων.

Ζητώ από όλους τους διαδίκους και τους συναδέλφους μου να παραμείνουν στις κάλπες, ό,τι και να γίνει, μέχρι να οριστικοποιηθούν επίσημα τα αποτελέσματα.

Συγχαίρω όλους τους πολίτες μου που ψήφισαν στο όνομα της δημοκρατίας και συμμετείχαν στο εκλογικό έργο και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε έναν από αυτούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr