Μήνυμα της Εμινέ Ερντογάν που επρόκειτο να διαβαστεί στην πρεμιέρα παράστασης έγινε δεκτό με έντονες διαμαρτυρίες από το κοινό

Η δημοφιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε καθοδική τροχιά κι όπως φαίνεται από τα πυρά δεν ξεφεύγει ούτε η σύζυγός του η Εμινέ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της  παράστασης “Λαζγκί- Χορός Πνεύματος και Αγάπης” του Εθνικού Μπαλέτου του Ουζμπεκιστάν που ανέβηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ, επρόκειτο να διαβαστεί μήνυμα από την Εμινέ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα λεπτό για να διαβάσει το μήνυμα που έστειλε η σύζυγος του Προέδρου Ερντογάν. Ωστόσο, το κοινό, που δεν ήθελε να διαβαστεί το μήνυμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα με χειροκροτήματα και σφυρίγματα. Ακούστηκαν επίσης γιουχαΐσματα.

Κάποιοι θεατές ακούστηκαν να λένε, «Κανονικά, έπρεπε να σηκωθούμε και να φύγουμε». Αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν με κάμερες κινητών τηλεφώνων.

Στην παράσταση ήταν παρόντες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ahmet Misbah Demircan, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Ταμείου Ανάπτυξης Τέχνης και Πολιτισμού της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν Saida Mirziyoyeva, κρατικοί αξιωματούχοι και επίσημοι καλεσμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr