Ακόμη και πισθάγκωνα φέρεται να είναι έτοιμος να καθίσει στο δικαστήριο του Μανχάταν ο Ντόναλντ Τραμπ

Ακόμη και πισθάγκωνα φέρεται να είναι έτοιμος να καθίσει στο δικαστήριο του Μανχάταν ο Ντόναλντ Τραμπ, στο εικαζόμενο σόου που προετοιμάζει  και που αναβλήθηκε κατά μία ακόμη ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ένορκοι του δικαστηρίου στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, που αναμενόταν να αποφασίσουν σήμερα για την παραπομπή σε δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα συνεδριάσουν τελικά, αν και δεν είναι ολότελα ξεκάθαρος ο λόγος.

Εντούτοις, είναι πιθανό να εξετάσει ποινικές διώξεις κατά του Τραμπ, αύριο Πέμπτη.

Η νέα αναβολή πυροδότησε μια αναταραχή εικασιών μεταξύ των προσκείμενων στον Τραμπ, συμβούλων που ρωτούσαν εάν η αναβολή αυτή σηματοδοτεί αδυναμίες στην υπόθεση ή αν θα ακολουθήσουν περισσότερα καταδικαστικά στοιχεία.

Επισημαίνεται ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατηγορείται από τον Δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν για υπόθεση στην οποία, το 2016 φέρεται μέσω του πρώην δικηγόρου του να έδωσε το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων στην τότε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς για να μη μιλήσει και να μην αποκαλύψει τις σχέσεις που διατηρούσε μαζί του δεδομένου ότι βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο.

Με βάση, μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει «σόου» σε περίπτωση που του απαγγελθούν κατηγορίες από το σώμα ενόρκων του Μανχάταν και σχεδιάζει να εμφανιστεί στο δικαστήριο με χειροπέδες.

Πηγή: pagenews.gr