Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό το μωρό είναι τόσο μοναδικό, αξίζει να γνωρίζετε πως η επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μια Τρίτη «22/2/22» με τον ίδιο τρόπο θα είναι σε 400 χρόνια

Ξεχωριστή όσο και μοναδική ήταν η Τρίτη 22/2/22 για μία οικογένεια από τη Βόρεια Καρολίνα.

Έγιναν γονείς σε μία σημαδιακή όσο και ξεχωριστή ημερομηνία.

Το κοριτσάκι που πήρε το όνομα Judah Grace, ήρθε στον κόσμο την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 (2/2/2022), στις 2:22 π.μ. ακριβώς. Και ο τοκετός έγινε στην αίθουσα τοκετού Νο 2 του νοσοκομείου

Όπως ήταν αναμενόμενο το νοσοκομείο γιόρτασε το μοναδικό γεγονός με ανάρτησή του στο facebook.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτό το νεογέννητο και την οικογένειά του!» έγραψε το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Alamance στο Μπέρλινγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα. «Το μωρό ήρθε ως απάντηση στις προσευχές της οικογένειας».

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, η μαμά Aberli έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. (λέμφωμα του Χότζκιν). Οι θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε η Aberli μείωσαν τις πιθανότητες της ίδιας και του συντρόφου της, να κάνουν παιδιά, εξήγησε το νοσοκομείο. Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο διήρκεσε έξι χρόνια μέχρι το 2020.

Η ημερομηνία «22η Φεβρουαρίου 2022» αναφέρεται ως «Twosday» από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία αποτελείται μόνο από δυάρια, πέφτει Τρίτη και είναι παλίνδρομη δηλαδή διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά αλλά και αντίστροφα, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μια Τρίτη «22/2/22» με τον ίδιο τρόπο θα είναι μετά το έτος 2422, δηλαδή σε 400 χρόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr