Με πρωτοβουλία του γγ του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, υπήρξε επικοινωνία με την οικογένεια και ήδη ετοιμάζεται ένα πακέτο με παραλήπτη τον Χρήστο.

Μια συγκινητική ιστορία κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου, με το Μέγαρο Μαξίμου να παίζει το ρόλο του Άη Βασίλη και να πραγματοποιεί το αίτημα του 10χρονου Χρήστου από το Αρκαλοχώρι που επλήγη από ισχυρό σεισμό και να του στέλνει αυτό που επιθυμούσε περισσότερο.

Όταν ο 10χρονος Χρήστος Ξανθός έγραφε -μέσα στον οικίσκο στον οποίο διαμένει πλέον μετά τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι– το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη με το οποίο ζητούσε μια λύρα, είναι βέβαιο πως δεν περνούσε από το μυαλό του αυτό που θα ακολουθούσε και ότι θα συνομιλούσε με το Γραφείο του Πρωθυπουργού. 

Η πρωτοβουλία

Με πρωτοβουλία του γγ του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, υπήρξε επικοινωνία με την οικογένεια και ήδη ετοιμάζεται ένα πακέτο με παραλήπτη τον Χρήστο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο Cretalive η μητέρα του 10χρονου, ζήτησαν να μιλήσουν με τον ίδιο τον μικρό μαθητή, ο οποίος στην ερώτηση τι άλλο θέλει να περιλαμβάνει το πακέτο, απάντησε «ό,τι θέλετε εσείς».

Η μητέρα του Χρήστου, τονίζει ότι η οικογένεια δεν βρίσκει λόγια να εκφράσει τα συναισθήματά της, για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα από ανθρώπους που θέλουν να τους στηρίξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθυμία του 10χρονου μαθητή, συγκίνησε ακόμα και Κρήτες ομογενείς, οι οποίοι με μηνύματα στο Cretalive, εκφράζουν την πρόθεσή τους να χαρίσουν μια νέα λύρα στον Χρήστο ώστε να συνεχίσει τα μαθήματά του.

Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες, ο Χρήστος θα βρεθεί με πολλές λύρες αλλά και χειρονομίες αγάπης, για να ξεκινήσει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr