Στη φυλακή θα πάει η 36χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη για την πρωτοφανή απάτη, καθώς μαζί με 2 άτομα της απέσπασαν 130.000 ευρώ

Στη φυλακή θα πάει η 36χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη για την πρωτοφανή απάτη που φέρεται να έστησε με δύο άγνωστα άτομα σε βάρος 43χρονης πρώην συναδέλφισσάς της, από την οποία απέσπασαν 130.000 ευρώ, “τάζοντας” της έρωτα με έναν ανύπαρκτο Αμερικανό γιατρό που δήθεν υπηρετούσε στην Υεμένη.

Η αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενη αρνήθηκε τις εις βάρος της κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, όλες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έπεσε θύμα “πλεκτάνης”. Δεν έπεισε όμως ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

48χρονο

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος κι αφού προηγήθηκε καταγγελία της 43χρονης. Η 36χρονη συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, όταν συναντήθηκε με την παθούσα για να παραλάβει 10.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ύψος της απάτης ανέρχεται σε 130.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων η καταγγέλλουσα το κατέθεσε σε ανταλλακτήριο bitcoin.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr