Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου», είπε ο 49χρονος και παραδόθηκε στο τμήμα.

Σοκάρει η δολοφονία μιας άτυχης γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της, στη Θεσσαλονίκη. Ένας 49χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στη κρεβατοκάμαρά τους.

Ο 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία αφαίρεσε τη ζωή της 48χρονης συζύγου του με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής.

Ο δράστης παραδόθηκε γύρω στις 21.30 στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που μετέβησαν στην οικία του για να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς του.

Ο 49χρονος κρατείται, ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr