Το γκράφιτι, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, πάνω στη βιτρίνα ενός ξενοίκιαστου καταστήματος, κοντά στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου

Η ημέρα των γενεθλίων του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ήταν η χθεσινή. Ο 19χρονος δολοφονήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, δημιουργήθηκε ακόμη ένα γκράφιτι, αυτή τη φορά στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, πάνω στη βιτρίνα ενός ξενοίκιαστου καταστήματος και με διαφορετική τεχνική από αυτή που ακολουθήθηκε στην προσωπογραφία που κοσμεί το εξωτερικό τοιχίο του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας.

Το νέο σύμφωνα με το GRTIMES, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό που ολοκληρώθηκε την περασμένο εβδομάδα, στο κέντρο του απεικονίζει τον Άλκη χαμογελαστό και τη φράση ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Στο φόντο έχει σχεδιαστεί συμβολικά ένας καταγάλανος ουρανός με σύννεφα, σημείο από όπου βρίσκεται πλέον ο αδικοχαμένος νεαρός.

Στη συγκεκριμένη δημιουργία όπως εξήγησε ένα από τους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος στο GRTimes, ακολουθήθηκε διαφορετική τεχνική και συγκεκριμένα αυτή του στένσιλ. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι ακόμα εκεί στη βιτρίνα, γιατί η εικόνα που παρουσίαζε το σημείο σε σχέση με όλο το υπόλοιπο κομμάτι, δεν ήταν καλή. Παράλληλα χθες, ο Άλκης είχε και τα γενέθλιά του, οπότε το γεγονός συνδυάστηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr