Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική τομή να αφαιρέσουν το μωρό από την κοιλία και να σώσουν το βρέφος, το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Απέραντη θλίψη στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει  η είδηση του θανάτου της 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα voria.gr, οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική τομή να αφαιρέσουν το μωρό από την κοιλία και να σώσουν το βρέφος, το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου θετική στο Covid, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα κύησης της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες του MEGA, η 38χρονη δεν είχε εμβολιασθεί.

Θεσσαλονίκη

Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί το Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Δύο μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Άλλη μια 35χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία και αυτή νοσεί με Covid γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Διασωληνωμένη στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 27χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά πριν προλάβει να κάνει και τη δεύτερη δόση και να έχει ανοσία , νόσησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr