Θεσσαλονίκη: Ο μαθητής αρνήθηκε τα πάντα και υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 15χρονης.

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία για βιασμό που έκαναν δύο μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη σε βάρος 16χρονου συμμαθητή τους. Όπως αποκαλύπτει ο νομικός σύμβουλος των κοριτσιών, ο 16χρονος φαίνεται να υπερηφανευόταν για την πράξη του. Ο μαθητής παρέσυρε στο σπίτι του, όπου μένει με τη γιαγιά του, και βίασε μια 15χρονη συμμαθήτριά του στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στους γονείς της την περασμένη Πέμπτη και όλοι μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο περιστατικό

Ήταν 18 Οκτωβρίου, μετά το κουδούνι για διάλειμμα της πρώτη ώρας. Ο 16χρονος προσέγγισε το θύμα του. «Δεν είμαι καλά, δεν αισθάνομαι καλά, θέλω να μιλήσουμε» της είπε. Η 15χρονη τον πίστεψε και θέλησε να τον βοηθήσει, τότε εκείνος της είπε πως θα ήταν καλύτερα να συζητούσαν στο σπίτι του όπως και έγινε. Ο ανήλικος παρέσυρε το κορίτσι στο σπίτι του. Μόλις έκλεισε η πόρτα, της όρμηξε και ασέλγησε πάνω της, σύμφωνα με την καταγγελία.

Όπως δήλωσε στο ο νομικός σύμβουλος, Φώτης Γροντάς, η 15χρονη φώναζε: «Δεν θέλω, δεν θέλω». Εκείνος όμως ξέσπασε πάνω της όλες του τις αρρωστημένες ορέξεις, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν.

Η ανήλικη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ύστερα από την πράξη έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του δράστη. Ο 16χρονος μάλιστα φέρεται να της είπε: «Σιγά τι έγινε, πώς κάνεις έτσι;» Ενώ υπερηφανευόταν για την αρρωστημένη του πράξη στους συμμαθητές του και υποστήριζε πως «όποια αρνείται, την κανονίζω στις τουαλέτες».

Η ανήλικη για 10 μέρες φοβόταν να μιλήσει. Η μητέρα της όμως βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά, τη ρώτησε τι έχει κι εκείνη της αποκάλυψε τα πάντα το βράδυ της Πέμπτης. Φυσικά η μητέρα της 15χρονης προχώρησε σε καταγγελία. Το κορίτσι εξετάστηκε 2,5 ώρες από παιδοψυχολόγο, ενώ σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με την καταγγελία υπάρχει και πάρα φύση βιασμός.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 15χρονης»

Ο Φώτης Γροντάς, ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση και θέλει να την φτάσει μέχρι τέλους δήλωσε στο Sputnik: «Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση όπως και η μητέρα του. Κάλεσα τον διευθυντή του σχολείου και του ανέφερα το συμβάν. Φώναξε τον ανήλικο στο γραφείο του, ήμουν εγώ παρών. Ο ίδιος δεν «έσπασε» στιγμή. Αντιθέτως αρνήθηκε τα πάντα και υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 15χρονης».

Ωστόσο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, πήρε θάρρος και μίλησε μια ακόμη μαθήτρια η οποία βίωσε κι εκείνη τον εφιάλτη στα χέρια του 16χρονου, όπως υποστηρίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες του το δεύτερο περιστατικό έγινε πριν 9 μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr