Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 59χρονο, με καταγωγή από την Αλγερία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φονικό επεισόδιο που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχή της Μελενίκου και καταμεσής του δρόμου, με θύμα συνομήλικό του. Στιγμές πριν του επεισοδίου φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, […]

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 59χρονο, με καταγωγή από την Αλγερία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φονικό επεισόδιο που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχή της Μελενίκου και καταμεσής του δρόμου, με θύμα συνομήλικό του.

Στιγμές πριν του επεισοδίου φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ εξέπνευσε τελικά αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Δικαστικές πηγές αναφέρουν, ότι μία εκδοχή που εξετάστηκε από τις Αρχές ως αιτία για το φονικό καυγά, ήταν αυτή της ερωτικής αντιζηλίας. Ως «μήλον της έριδος» εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία κατέθεσε σχετικά στην αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο.

Εν κατακλείδι, απολογούμενος, ο 59χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο επεισόδιο, δηλώνοντας αθώος, ενώ ανέφερε ότι δεν είχε καμία σχέση με την γυναίκα. «Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, δεν κυκλοφορούσα με μαχαίρι, μάζευα σκουπίδια από τους δρόμους για να ζήσω», υποστήριξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr