Θεσσαλονίκη: Μία «γέφυρα ζωής» στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης [17/8] για ένα αγοράκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη

Μία «γέφυρα ζωής» στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης [17/8] για ένα αγοράκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη. Στις 5.15 το απόγευμα οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά όπου αγοράκι είχε καταπιεί το λουρί ενός ρολογιού, το πλήρωμα περιπολικού, μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και διασώστες ασθενοφόρου από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όταν έφτασαν οι διασώστες ο πατέρας του παιδιού με αγωνιώδεις προσπάθειες είχε καταφέρει να βγάλει το λουράκι, αλλά το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μοτοσυκλετιστών αστυνομικών και του περιπολικού που άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σε ανάρτησή του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει για το περιστατικό:

«Μόλις σώθηκε μια ψυχούλα 3,5 ετών που κατάπιε ξένο σώμα…συγχαρητήρια στην αστυνομία που μας άνοιγε τους δρόμους…συγχαρητήρια στους διασώστες μας Παναγιώτη και Γιώργο, πλήρωμα της μονάδας μας της Θεσσαλονίκης που πήρε εντολή από το  ΕΚΑΒ…συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου… μια αλυσίδα ζωής».

Σύλληψη μιας γυναίκας για τον τραυματισμό μιας άλλης στην Πυλαία

Μια γυναίκα συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τετάρτης για πρόκληση σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να τραυμάτισε μία άλλη γυναίκα στην Πυλαία.

Το θύμα έφερε ελαφρύ τραύμα στο σώμα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν σουγιά) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες. Ως λόγος της επίθεσης φέρεται η ερωτική αντιζηλία. Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr