Θεοδωρικάκος: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ παράλληλα τίμησε γυναίκες που υπηρετούν σε όλα τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ παράλληλα τίμησε γυναίκες που υπηρετούν σε όλα τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Θεοδωρικάκος μοίρασε στις αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά μάχες για την αντιμετώπιση του εγκλήματος λευκά τριαντάφυλλα και τις ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή τους, ιδίως σε ευαίσθητες υπηρεσίες, όπου η γυναικεία ματιά και προσέγγιση παίζει ιδιαίτερο ρόλο, όπως στις περιπτώσεις αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, ηλεκτρονικού εγκλήματος και παραβατικότητας ανηλίκων.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, σας ευχαριστώ! Γιατί είστε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του εγκλήματος. Παντού! Σε όλες τις υπηρεσίες. Απέναντι σε κάθε απειλή. Στο καθήκον για την ασφάλεια του πολίτη και της πατρίδας μας. Σήμερα εκτός από τις ευχές για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, συζητήσαμε και πολλά θέματα που αφορούν τις γυναίκες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr