Θεοδωρικάκος για Κάτω Πατήσια: Για το αιματηρό περιστατικό στα Πατήσια αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Για το αιματηρό περιστατικό στα Πατήσια αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με τον υπουργό άκουσε το σήμα από τους ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ., που δόθηκε για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν, όπως είπε, στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. «Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά, οι αστυνομικοί είναι εκπαιδευμένοι, δεν υπάρχει κανείς να πει γιατί πυροβόλησαν, εξουδετέρωσαν τον κακοποιό. Έδρασαν με αυτοθυσία», είπε μιλώντας στον ANT1, για την επιχείρηση των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι, οι δράστες ήταν σεσημασμένοι που είχαν αφεθεί ελεύθεροι, είπε πως, «πράγματι, η Αστυνομία συλλαμβάνει κάποιους με μικροποσότητες, αυτοί οι τύποι ήταν συμμοριών, μαφιόζικων καταστάσεων. Η Αστυνομία, όμως, έχει κάνει το καθήκον της και σε αυτήν την υπόθεση». «Να δοθεί οριστικό τέλος σε όλες αυτές τις καταστάσεις, δεν γίνεται. Οι βίαιες και ακραίες συμπεριφορές έχει εκτοξευτεί σε όλο τον κόσμο», είπε ερωτηθείς για το πότε θα τελειώσει η έξαρση της εγκληματικότητας.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τη δουλειά του αστυνομικού «ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει, ρισκάρεις τη ζωή σου από τη μία στιγμή στην άλλη» και τόνισε ότι οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ. χρειάζονται αναγνώριση και από την κοινωνία.

Για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

«Μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν συλληφθεί στην Αθήνα πάνω από 400 παράνομοι μετανάστες», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr