Σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση

Δικάζεται σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφό του.

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση.

Το Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ζήτησε τριήμερη αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο, με το δικαστήριο να τον αφήνει ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα και του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η καταγγέλλουσα, στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής ο τραγουδιστής βρισκόταν σε μαγαζί με φρουτάκια στην Άνω Γλυφάδα. Εκείνη τον περίμενε στο αυτοκίνητο επί δύο ώρες και κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει στο messenger. Τότε, όπως ισχυρίζεται, ο τραγουδιστής βγήκε από το μαγαζί αγριεμένος και άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπάει.

Τι υποστηρίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ.

«Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξη Κούγιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr