«Σαφή στόχευση» έχουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές στην έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Το μυστήριο του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές προσπαθούν να απαντήσουν σε διάφορα νέα ερωτήματα που προκύπτουν. Κάνει λόγο μάλιστα για «σαφή στόχευση» των Αρχών αποκαλύπτοντας ότι πλέον οι ερευνητές ξέρουν πού πρέπει να ψάξουν. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο επίκεντρο των ερευνών έχει βρεθεί η σχέση το ζευγαριού.

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αναφέρει ότι ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι κατά το παρελθόν αλλά σύμφωνα με εκείνη ήταν «μόνο για δύο μέρες». Αυτή η αναφορά, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, δημιουργεί ακόμη μία τεράστια σύμπτωση και μεγάλες απορίες. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά η επτά μηνών Ίριδα έφυγε από την ζωή στις 21 Μαρτίου 2021, ακριβώς το διήμερο που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν στο σπίτι. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, και συγγενής της 33χρονης που ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρό το επτά μηνών βρέφος.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας στις 8 Απριλίου, υπήρξαν συνεννοήσεις του πατέρα για έκδοση διαζυγίου και τότε εισήχθη στο νοσοκομείο η 9χρονη Τζωρτζίνα με συμπτώματα που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς.

Συγγενείς του ζευγαριού, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν αρνήθηκαν τις διαδικασίες του διαζυγίου ωστόσο δήλωναν ότι «δε θυμούνταν πότε έγινε».
Τα στελέχη των αρχών επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις αναφορές της 33χρονης για νοσηλείες στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών τις οποίες απέδωσε σε «πολλή στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει από τον θάνατο της Μαλένας». Κάτι τέτοιο ωστόσο έρχεται σε αντίθεση με το ιστορικό των αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου παρουσιάστηκε ανάρτηση από τις 29 Ιουλίου 2021 την περίοδο δηλαδή που είχε ήδη αποβιώσει η Μαλένα και η Ίριδα , είχε υποστεί την ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη η Τζωρτζίνα γεγονός που είχε οδηγήσει στην πολύμηνη νοσηλεία της.

Στην ανάρτηση φαίνεται το ζευγάρι να διασκεδάζει σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Μάλιστα στην σχετική λεζάντα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται ως «συναυλία χωρίς αύριο».
«Πρόδωσε» τη λύση του μυστηρίου με 2 λέξεις: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την υπόθεση της Πάτρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr