Νέα αποχώρηση από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η τέταρτη κατά σειρά μέσα σε λίγες μέρες, με την Νίκη Μπουρουζάνη να αποσύρει την στήριξη της στην Πλεύση Ελευθερίας.

Νέα αποχώρηση από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η τέταρτη κατά σειρά μέσα σε λίγες μέρες, με την Νίκη Μπουρουζάνη να αποσύρει την στήριξη της στην Πλεύση Ελευθερίας.

Ειδικότερα, το πρώην στέλεχος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νίκη Μπουρουζάνη, άφησε αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς τόνισε ότι «είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται».

Η κ. Μπουρουζάνη επισήμανε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου παρέβλεψε «εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαΐου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, “διορίζοντας ημέτερους”».

Η Νίκη Μπουρουζάνη έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο facebook: «Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou. Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται. Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαΐου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, «διορίζοντας ημέτερους». Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης. Παραθέτω παρακάτω τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και το νέο ψηφοδέλτιο».

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις λίστες των υποψηφίων

«Για τις λίστες μας σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη που δίνουμε, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις, το έλεγα άλλωστε και παντού δημόσια.

Ξεκάθαρα, ανοιχτά, αληθινά, όπως κάνω πάντα.

Όπως κάνουμε πάντα στην Πλεύση Ελευθερίας. Στο κίνημά μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας. Και οι ομάδες για να κάνουν το άλμα και να προχωρήσουν πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές. Για να βελτιωθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Και αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο μας, πάμε να κατακτήσουμε -για πρώτη φορά- σε 15 μέρες. Μια συμπαγή και αλεξίσφαιρη ομάδα μέσα στη Βουλή.

Στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr