Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, καθώς οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση μέσα στα συντρίμμια και τις λαμαρίνες.

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, καθώς οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση μέσα στα συντρίμμια και τις λαμαρίνες. Παράλληλα δεκάδες είναι οι τραυματίες από το σοκαριστικό δυστύχημα. Νεαρά άτομα, ένα 8χρονο παιδί, αλλά και ένα βρέφος 6,5 μηνών βρίσκονται ανάμεσα στους τραυματίες από τη φονική σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης, στην επίσημη ενημέρωση λίγο μετά τις 14:00 σήμερα μίλησε για 72 νοσηλευόμενους και τόνισε ότι το έργο της ταυτοποίησης είναι πολύ δύσκολο, καθώς στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά αναπτύχθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε τη λίστα που έφερε στο φως το τοπικό ενημερωτικό μέσο onlarissa, με τους τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά την τραγωδία.Μέχρι αυτήν την ώρα (λίγο μετά τις 15:00) ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 40. Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, κατά την ενημέρωση, ο αριθμός είναι 36, ωστόσο, όπως υπογραμμίστηκε από τον κ. Βαθρακογιάννη, ο τραγικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Πηγή: pagenews.gr