Η Τατιάνα Στεφανίδου προκάλεσε σάλο στα social media, με την τοποθέτηση  για το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην είσοδο της Βουλής και το οποίο κόστισε τη ζωή στον νεαρό Ιάσωνα.

Ειδικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, εκδήλωσε την απορία της για την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο νεαρός πριν η μηχανή του προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα της βουλευτίνας της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη. Αναλύοντας τη σκέψη της για το δυστύχημα, ισχυρίστηκε στην ουσία πως το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά, χωρίς να λέει παράνομα και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα.

Τατιάνα Στεφανίδου

«Είναι σωστή η ταχύτητα αυτή;», αναρωτήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία επικεντρώθηκε στην ταχύτητα της μηχανής και όχι στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος που παραβίασε πλειάδα κανονισμών του Κ.Ο.Κ. Όπως θα ακούσετε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, η παρουσιάστρια στην τοποθέτησή της, αναφέρει πως ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, ενώ πριν τη στιγμή του τροχαίου του είχε παραχωρήσει προτεραιότητα και ταξί προπορευόμενο από τη μηχανή του Ιάσωνα.

«Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα»

Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκεκριμένα, ανέφερε στην τοποθέτησή της για το τροχαίο στη Βουλή:

«Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι, στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του. Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr