Η υπόθεση Λινγάδη απασχολεί έντονα όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ασχολήθηκε εκτενώς με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη. Ωστόσο ο τρόπος που παρουσίασε το θέμα η παρουσιάστρια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Για άλλη μια φορά φάνηκε η δύναμη των Social Media, και μετά τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε μια εταιρία αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία της.

«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει, το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης» είχε δηλώσει στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν η αφορμή να ξεκινήσει αυτή η ιστορία. αρνητική εντύπωση είχε προκαλέσει και η στάση της προς τον Σπύρο Μπιμπίλια και όσα είχε πει για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα η Τάνια Τσανακλίδου δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για αυτή τη στάση της παρουσιάστριας. Η γνωστή τραγουδίστρια χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου «άθλια και σιχαμένη» στο Twitter αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου η παρουσιάστρια σχολίαζε υποτιμητικά την συνάντηση Λιγνάδη – Μπιμπίλα στα στρουμφάκια της ΕΡΤ.

Χάνει κι άλλο χορηγό η Στεφανίδου

Η εταιρία Nak Shoes έκανε την αρχή και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλες. Με ανακοίνωσή της στα social media η εταιρεία καλλυντικών Grigi κάνει γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εν λόγω εκπομπή. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και στις οικογένειές τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr