Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο χορογράφος βρίσκεται στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τάσος Ξιαρχό: Αντέδρασαν όλες οι εκπομπές με την πράξη του

Απ’ ότι διαπιστώσαμε ο χορευτής είχε σβήσει προσωρινά, τον λογαριασμό του στο Instagram. Καθώς οποίος πατούσε το username του, έβλεπε ένα λευκό φόντο και στην αναζήτηση δεν υπάρχει πουθενά το προφίλ του. Φυσικά το θέμα έφτασε στις τηλεοπτικές εκπομπές. Συγκεκριμένα στη σημερινή Super Κατερίνα, στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δριμεία κριτική και κατακεραύνωσε τον Τάσο Ξιάρχο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρωινή εκπομπή του Mega, «Mega Καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη και το υπόλοιπο πάνελ να είναι εν εξάλλω καταστάσει με όσα είπε κι έκανε ο καλλιτέχνης, που πέρα από τον χορό, ασχολείται και με το τραγούδι, έχοντας δικά του κομμάτια.

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Έχουμε ακούσει τον Τάσο Ξιαρχό να βγαίνει και να καταγγέλλει το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως παιδί. Τι να διορθώσει; Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε. Να το διορθώσει για ποιο λόγο; Αν ήθελε να το διορθώσει, θα προχωρούσε σε αποκατάσταση μετά, αλλά προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με αστερίσκους. Προφανώς δεν ήθελε να το διορθώσει. Εγώ έχω να πω στον Τάσο ότι τουλάχιστον εγώ όταν ήμουν παιδί άκουγα ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους συνανθρώπους μου»!

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να το διορθώσει. Δεν μου έχει απαντήσει»!

Ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!».

Ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε σε έντονο ύφος: «Ποιο λόγο εξυπηρετεί αυτό το story; Έχει πει πολύ χοντρά πράγματα για το bullying που έχει υποστεί και βγαίνει τώρα και κάνει bullying σε μια κοπέλα επειδή είναι εύσωμη; Και μετά πήγε και κρύφτηκε στην τουαλέτα επειδή η κοπέλα είδε το στόρι. Είναι συγγνώμη αυτό; Τι είναι αυτό το πράγμα; Το να βγεις και να διαπομπεύσεις μια κοπέλα δεν είναι αυθορμητισμός».

Με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνει τον λόγο και να τονίζει:«Δεν νομίζω ότι αισθάνθηκε καμιά ντροπή ο Τάσος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπό, και συγκεκριμένα ο ίδιος που υποτίθεται ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ, δεν περιμένεις ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλον. Εκνευρίζομαι, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε κρίνει για την εξωτερική σου εμφάνιση. Έλεος! Ας του πει κάποιος ότι δεν είναι αστείο, δεν γελάει κανείς με αυτό. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το μέγεθος της χαζομάρας» !

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr