Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με τις κατηγορίες για 2 υποψηφίους του στην Θράκη

Η Κουμουνδούρου φέρνει ως παράδειγμα το μεγάλο ποσοστό της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της Ντόρας Μπακογιάννη το 2012 στην Ροδόπη, παρ΄ ότι πανελλαδικά ήταν στο 2,56, και διερωτάται εάν και αυτό προήλθε από ανάμιξη της τουρκικής πρεσβείας (στο πνεύμα των κατηγοριών από την ΝΔ).

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με τις κατηγορίες για 2 υποψηφίους του στην Θράκη. Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για φθηνά προεκλογικά παιχνίδια, σημειώνοντας ότι δεν της κάνει εντύπωση.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί από πριν τις εκλογές ότι το τουρκικό προξενείο έκανε προεκλογική εκστρατεία υπέρ 2 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Φερχάτ και τον κ. Ζεϊμπέκ. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας είχε λάβει φάκελο με ενημέρωση για το θέμα, και του ζητήθηκε να μην τους έχει υποψηφίους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για φτηνά προεκλογικά παιχνίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αυτή τη φορά επιστράτευσε και την ΕΥΠ. Μάλιστα φέρνει σαν παράδειγμα το μεγάλο ποσοστό της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της Ντόρας Μπακογιάννη το 2012 στην Ροδόπη, παρ΄ ότι πανελλαδικά ήταν στο 2,56, διερωτάται εάν και αυτό προήλθε από ανάμιξη της τουρκικής πρεσβείας (στο πνεύμα των κατηγοριών από την ΝΔ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να παίζει φτηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, επιστρατεύοντας αυτή τη φορά στην προεκλογική αρένα ακόμη και την ΕΥΠ.

Δεν μας κάνει εντύπωση. Ήταν ο Πρωθυπουργός που έβαλε την ΕΥΠ να παρακολουθεί το μισό πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν θα την έβαζε να του φτιάξει ένα βολικό προεκλογικό αφήγημα; Αυτός ο δρόμος όμως είναι εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός.

Όποιος τον επιλέγει αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη. Και μια υπενθύμιση: Η αδελφή του κ. Μητσοτάκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που σήμερα εκβιάζει ωμά τους μειονοτικούς ότι δεν θα περάσουν καλά αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, το 2012 κατήλθε στις εκλογές με δικό της κόμμα.

Έλαβε πανελλαδικά 2,56% αλλά στη Ροδόπη 18%. Ήταν άραγε η εκλεκτή του τουρκικού προξενείου; Είχε κάνει κάποια συναλλαγή με τον Ερντογάν; Διέπραξε κάποια προδοσία απέναντι στο έθνος;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr