ΣΥΡΙΖΑ: Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί η επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του. Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί η επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι στο Μετς.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Μάρκου Μουσούρου, τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια. Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr