Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου οι πληροφορίες λένε ότι λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε πι και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων καθώς και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Η προφυλάκιση

Η σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη έγινε μετά από ένα ντόμινο αποκαλύψεων που προηγήθηκε και αφορούσε στις πιέσεις που ασκούσε για αυξημένη αστυνομική προστασία, αλλά και δύο εναντίον του επιθέσεις. Επί της ουσίας οι αρχές του καταλόγισαν ότι έστησε αυτές τις επιθέσεις  έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια αλλά και την έκρηξη στο γκαράζ της οικείας του, για επιτύχει την αύξηση της αστυνομικής του προστασίας.

Τα στοιχεία της δικογραφίας

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας και των όσων του αποδίδουν οι αρχές, ο παρουσιαστής: «Από τη μία είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του «κατά παραγγελία χτυπήματα» (πυροβολισμοί οικίας, έκρηξη) και από την άλλη παρουσίαζε επίσημα ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φυλακή και συνοδεία». Μάλιστα, «για να πετύχει το σκοπό του πίεζε συνεχώς με εξώδικα, μηνύσεις, δημοσιεύματα κ.λπ. φυσικά θεσμικά πρόσωπα, υπηρεσίες και αρχές και απαιτούσε άμεσα εντός και συγκεκριμένων ωρών να ικανοποιηθούν οι παράνομες απαιτήσεις του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr