Συνέδριο ΝΔ: Την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Παύλου Μαρινάκη έκανε χθες ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Παύλου Μαρινάκη έκανε χθες ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Στη χθεσινή του ομιλία στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Τα θεματικά μας προσυνέδρια ταξίδεψαν την πολιτική μας σε όλη τη χώρα. Και ένας πλούσιος διάλογος αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή χιλιάδων μελών και φίλων μας. Η Νέα Δημοκρατία δυνάμωσε έτσι, όσο ποτέ, τους δεσμούς της με τους πολίτες. Αξίζουν συγχαρητήρια, λοιπόν, σε αυτά τα στελέχη μας, όπως και στον Γραμματέα μας τον Παύλο Μαρινάκη, που παρέλαβε τη σκυτάλη της κομματικής ηγεσίας από τον Γιώργο Στεργίου.

Είχα προβλέψει τότε ότι η ωριμότητα του χρόνου θα πλαισιώσει αρμονικά την ορμή της ηλικίας του Παύλου. Και εκείνος, πράγματι, μας δικαίωσε. Δεν σας κρύβω, συνεπώς, ότι στη νέα Πολιτική Επιτροπή που θα εκλέξουμε την Κυριακή θα εισηγηθώ την ανανέωση της θητείας του στην ίδια θέση. Ο Παύλος το αξίζει και μας αξίζει.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr