Βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης των παιδιών που είχαν μείνει στη ζούγκλα της Κολομβίας για 40 ημέρες

Βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης των παιδιών που είχαν μείνει στη ζούγκλα της Κολομβίας για 40 ημέρες έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της αμερικανικής χώρας. Είναι συγκλονιστική η εικόνα που δείχνει ένα λίγο μεγαλύτερο παιδάκι, κρατάει στα χέρια του σφιχτά το μωρό του ενός έτους, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Συγκλονισμένος ο κόσμος από την περιπέτεια των παιδιών στην Κολομβία

«Χαρά για όλη τη χώρα»: αφού περιπλανιούνταν μόνα τους για σαράντα ημέρες στην πυκνή ζούγκλα του Αμαζονίου στην Κολομβία, τα τέσσερα παιδιά, 13, 9, 4 ετών και 1 έτους, που επέζησαν όταν συνετρίβη το μικρό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευαν, βρέθηκαν ζωντανά.

«Τα τέσσερα παιδιά που χάθηκαν πριν από 40 ημέρες στην κολομβιανή ζούγκλα βρέθηκαν ζωντανά», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο μέσω Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία στρατιωτικών και ιθαγενών από την τοποθεσία όπου εντόπισαν τα αδέλφια.

«Ναι, βρήκαν τα παιδιά, χρειάζομαι μια πτήση, ένα ελικόπτερο να πάω να τα βρω επειγόντως», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο παππούς των παιδιών, ο Φιδένσιο Βαλένσια.

Πηγή: pagenews.gr