Στυλιανίδης: Η ατάκα που διχάζει

Μία απίστευτη για όσους τον γνωρίζουν ατάκα χρησιμοποίησε ο επί σειρά ετών βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μιλώντας για τα εκλογικά αποτελέσματα στη Ροδόπη, το μοναδικό νομό που έγινε «ροζ» στον «γαλάζιο» χάρτη της χώρας, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε της ΝΔ εκεί, ο κ. Στυλιανίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Δέλτα Τηλεόραση.

«Ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη»

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για ποιο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τη μοναδική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό Ροδόπης, ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ χαρακτήρισε την Ροδόπη ως… «ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη».

«Ο Μητσοτάκης δεν ενοχλήθηκε από τη ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη. Ούτε θα επηρεάσουν 3.000 ψήφοι το πανελλήνιο αποτέλεσμα, το οποίο θα δώσει αυτοδυναμία και μάλιστα ισχυρή στη Νέα Δημοκρατία. Ενοχλήθηκε από την παρέμβαση ενός ξένου κράτους στην περιοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις «γαλάζιες» καταγγελίες για ανάμειξη του τουρκικού προξενείου στα καθ’ ημών και στήριξη δύο μουσουλμάνων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: pagenews.gr