Άνοιγμα των κέντρων περιποίησης νυχιών ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Τα κέντρα θα λειτουργήσουν από αύριο Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα μίλησε για το λιανεμπόριο, που προς το παρόν θα συνεχίσει με την μέθοδο του click away, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα που θα ισχύσουν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ακόμα δήλωσε πως ο πρωθυπουργός θα έχει εκ νέου επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα των ναών.

Το επιδημιολογικό φορτίο στην χώρα μας παραμένει βαρύ, είπε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε: Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Υπενθύμισε ότι ισχύει το click away και τόνισε ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο πελατών. Είπε ακόμα ότι από αύριο το πρωί ανοίγουν και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Είπε ακόμα ότι δεν επιτρέπεται στα σπίτια η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων από δυο οικογένειες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι εντός της ημέρας θα γίνει επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα των εκκλησιών και της λειτουργίας τους.

Ερωτηθείς τι θα γίνει με το click away και σε ποια περίπτωση μπορεί να ανασταλλεί είπε ότι θα δούμε πως θα λειτουργήσει. Παρακολουθούμε την κατάσταση και ζητούμε από τους πολίτες να προσέχουν.

Για την λειτουργία των εκκλησιών είπε ότι στην επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου θα δουν αν υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία και για επιπλέον λειτουργίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr