Δήλωση (on camera) του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη

Ο κ. Θεοδωρικάκος και ο κ. Μητσοτάκης όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα παρουσιάζουν πιο τοξικές και επικίνδυνες συμπεριφορές, προσπαθώντας να χρεώσουν σε όλους τους άλλους τις δικές τους αποκλειστικές ευθύνες.

Γιατί είναι δική τους ευθύνη οι πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας, στην ΑΣΟΕΕ που έλεγαν ότι είχαν «καθαρίσει». Είναι δική τους ευθύνη η πλήρης εγκατάλειψη του 12χρονου κοριτσιού, οι πυροβολισμοί και τα μαχαιρώματα κάθε τρίωρο, η αποδόμηση της αστυνομίας και η δράση της μαφίας ακόμη και εντός του υπουργείου και της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα έφτασε στο σημείο πολιτικού ξεπεσμού, να πει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό. Πλέον τον έχουν καταλάβει και αυτοί που δεν τον ήξεραν. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών Μητσοτάκη, για αντικατάσταση του κ. Θεοδωρικάκου από υπηρεσιακό υπουργό αποδεικνύεται αναγκαιότητα για τη Δημοκρατία μας.

Αποδεικνύεται ότι μπροστά στις σκοπιμότητες, δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό. Καμία αναστολή. Και κανέναν σεβασμό προς τη Δημοκρατία.

Πηγή: pagenews.gr