Σπήλιος Λιβανός: Βρέθηκε θετικός και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας.

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας. Αμφότεροι γνωστοποίησαν την είδηση μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Σπήλιος Λιβανός: Η ανάρτησή του στο Facebook

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του στο Facebook, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση.

Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα».

Η ανάρτησή του Θέμη Χειμάρα

Ο κ. Χειμάρας γνωστοποίησε επίσης ο ίδιος την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως έγραψε ενημέρωσε σχετικά τις επαφές του. Σύμφωνα με την ανάρτησή του βουλευτή της ΝΔ, είναι πλήρως εμβολιασμένος και δεν έχει συμπτώματα, ενώ συνέστησε προσοχή και ψυχραιμία. «Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό», έγραψε ο κ. Χειμάρας και συνέχισε:

«Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα, έχω ήδη επικοινωνήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό, αλλά και με τις πρόσφατες επαφές μου ώστε να τους ενημερώσω σχετικά και ακολουθώ τις ιατρικές οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ. Συνεχίζω την εργασία μου διαδικτυακά πλέον και για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αρνητικοποιηθώ».

«Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και η ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης. Προσοχή, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr