Συνελήφθησαν δύο άνδρες, 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σοκαριστικά είναι όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού, το οποίοι δύο άνδρες βίαζαν, εξέδιδαν, χτυπούσαν και διακινούσαν πορνογραφικό υλικό του ανήλικου κοριτσιού,

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής, προχώρησαν την Παρασκευή το βράδυ στη σύλληψη δύο Ελλήνων, για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφικό υλικό και μαστρωπεία μέσω ίντερνετ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Πηγή: pagenews.gr