«Γιατί γουστάρει». Μία φράση που χρησιμοποίησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα για να σχολιάσει την φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει γίνει viral. Με μια ανάρτησή της στο Facebook  η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζει ως δύο μέτρα και δύο σταθμά, το γεγονός ότι στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός φαίνεται να μην τηρεί τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Η φωτογραφία, που έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον Έλληνα Πρωθυπουργό να απολαμβάνει τη βόλτα με το ποδήλατό του. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με δεκάδες ανθρώπους χωρίς κάποιος να φοράει μάσκα προστασίας ενώ είναι και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να δίνει πρώτος απ’ όλους το καλό παράδειγμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ξέρετε γιατί ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται έτσι; Χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις, παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις που ο ίδιος ανακοίνωσε;

Ξέρετε γιατί;

Γιατί έτσι.

Γιατί μπορεί.

Γιατί γουστάρει.

Γιατί σχεδόν κανένα Μέσον δεν θα τον κράξει.

Γιατί τους έχει χρυσώσει με τα δικά μας λεφτά για να την βγάζει λάδι.

Γιατί οι εισαγγελικές παρεμβάσεις για την μη τήρηση των μέτρων γίνονται μόνο για τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα και τον Βαρουφάκη. Ποτέ γι’αυτόν. Που όλως τυχαίως είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Και θα έπρεπε να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα.

Δεν το δίνει.

Γιατί μπορεί.

Γιατί έτσι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr