Την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας καταδικάζει ο Άκης Σκέρτσος.

Την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας καταδικάζει ο Άκης Σκέρτσος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωση του, τονίζει ότι η επίθεση εναντίον του κ. Πλεύρη – την ώρα που βρισκόταν με την οικογένεια του – είναι επίθεση στην ίδια  τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Υπογραμμίζει επίσης, ότι «όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου».

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Σκέρτσου

Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων.

Πηγή: pagenews.gr