Ο πρωθυπουργός θα είναι προσανατολισμένος πολύ περισσότερο στο μέλλον ανέφερε ο κύριος Σκέρτσος

Προσανατολισμένος στο μέλλον και λιγότερο στο παρελθόν θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια του αποψινού debate των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με τόσα με δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος. Ειδικότερα, “πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης στο αποψινό ντιμπέιτ είναι να αναδείξει τη θετική μας πρόταση για την επόμενη τετραετία αλλά και να ενημερώσουμε τους πολίτες για όσα έγιναν από το 2019 έως σήμερα, καθώς θεωρούμε ότι όσα είπαμε τα κάναμε” τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος υπογραμμίζοντας πως η αξιοπιστία πρέπει να είναι στον πυρήνα οποιουδήποτε σύγχρονου κόμματος που θέλει να αναλάβει διακυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός θα είναι προσανατολισμένος πολύ περισσότερο στο μέλλον και πολύ λιγότερο έως καθόλου στο παρελθόν ανέφερε ο κύριος Σκέρτσος.

Σημείωσε πως η πολιτική πρόταση του  ΣΥΡΙΖΑ πάσχει, γιατί είναι εγκλωβισμένη στο παρελθόν και σε επίπεδο προσώπων και σε επίπεδο ιδεών και ήθους καθώς πρόκειται για μια επανάληψη από το 2015.

Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται σε 83 δις ευρώ και με το “καλημέρα” ρίχνει την οικονομία στα βράχια, στο έλεος των αγορών και των θεσμών. Με ένα νόμο και με ένα άρθρο μας έλεγε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, μας τα ξανά είπε και χθες ο κύριος Τσίπρας, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε βάθος τετραετίας ο κύριος Σκέρτσος είπε πως είναι κοστολογημένο στα 9 δις ευρώ ενταγμένο στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης.

Ο κύριος Σκέρτσος χαρακτήρισε “αδιανόητη” την θέση του ΠΑΣΟΚ να μην θέλει τον κύριο Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό. “Με ποια βάση θα συζητήσουμε με ένα κόμμα το οποίο είναι προσκολλημένο ακόμα σε αναχρονιστικές κρατικιστικές αντιλήψεις συνδικαλιστικού τύπου”,διερωτήθηκε ο κύριος Σκέρτσος.

Πρόσθεσε πως οι πολίτες θα κρίνουν τι κυβέρνηση θέλουν και θα αποφασίσουν αν θέλουν σταθερά πολιτικά σχήματα κι εμείς θα σεβαστούμε την απόφασή τους.

Πηγή: pagenews.gr